fredag 3 december 2010

Rimmemory

Idag har alla barn gjort ett rimmemory. Vi vill att det ska vara kvar i skolan någon vecka till så att vi kan träna ordentligt.
Efter lunch så läste vi klart vår högläsningsbok Hotell Gyllene Orren så nästa vecka får vi börja med någon ny bok. Vi hade blivit bjudna på en konsert av 3B så efter läsningen gick vi in till FB:s byggrum för att lyssna på deras sånger. De var duktiga på att sjunga och förskoleklassbarnen var en bra publik.
Vi vill uppmana alla att läsa bitr.rektors bloggen och rektors bloggen som det finns länkar till lite längre ner på höger sida. Där står det om allt som händer på skolan och annan bra information.
F-2´s Lucia tåg kommer att starta kl.8.30 måndagen den 13/12 i ljushallen. Vi vill att barnen kommer senast 8.15 och ska då vara ombytta. På onsdag nästa vecka vill vi veta vad barnen ska var - lucia, tärna, stjärngosse, tomte eller pepparkasgubbe/gumma. Efter luciatåget blir det "fika" för alla i resp klassrum. Vi beräknar med att allt kommer att sluta ca 10.00.
Julavslutningen är måndagen den 20/12 kl.18.00 ute på skolgården. Efter sånger och tal så samlas vi på innergården för att önska varandra God Jul och dela ut terminsintyg.

Hoppas alla får en skön andra advents helg!
/Maud


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar