fredag 16 december 2011

Trygghetsdag

Efter morgonens samling var det dags för Trygghetsdagen. Vi startade med Röris i ljushallen med flera andra klasser. Sedan var det pyssel i våra lokaler med 7B. Alla ritade av och klippte ut en hand och sedan dekorerades händerna med bla glitter och paljetter. Alla händer i hela skolan ska sedan bilda ett konstverk. Vi avslutade med att fika tillsammans.
Innan "mellis" var det BMX-show i ljushallen.
Nästa vecka är sista för terminen och de flesta dagarna ser lite annorlunda ut.
På måndag har vi pysseldag med FB och det är bra om barnen har på sig oömma kläder då. Vi vill att barnen har med sig en stor namnmärkt papperskasse som vi kommer att samla saker i. Den får tas hem på onsdag!
Tisdag är en vanlig skoldag med arbete i ABC-boken.
På onsdag är idrotten inställd och vi kommer att städa och avsluta olika arbeten. Fritids stänger 17.00 och då börjar lite glöggmingel på innergården. Klockan 17.30 samlas FA vid lilla trappan på vår del av innergården för att dela ut terminsintyg och önska varandra GOD JUL. Strax före 18 tågar vi iväg till stora skolgården för kvällens sista aktivitet. Barnen står med oss personal på bestämd plats och familjerna får sprida sig runt om. När allt är slut står vi kvar med barnen och ni får komma till oss för att hämta dem.
 Trevlig fjärde advent!
önskar
Maud, Jenny, Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar