fredag 23 augusti 2013

Första veckan

Hej!

Vilken intensiv och fantastisk vecka vi har haft! Antagligen har ni rätt trötta barn ikväll :)

Vi koncentrerar oss på att få in rutiner, hitta i inne- och utemiljö och leka med nya vänner. Barnen har ändå hunnit med lite arbete i arbetsrummet ;) Nästa vecka fortsätter vi lära känna varandra och få in strukturerna i vår verksamhet. Lite finmotoriska övningar ska barnen också göra.

Ett litet förtydligande är att den skolförberedande verksamheten börjar 9.30 på tisdagar, då det är modersmålsundervisning för elever F-9 på morgonen.

Det är en förändring i frånvaroanmälan till expeditionen. Denna ska göras innan klockan 7.45 och inte klockan 8.00 som vi tidigare förmedlat.

Bra jobbat med alla lappar som  ni skulle lämna in till oss! Det är lite sommarminnen kvar att lämna in. Tänk på att lämna tillbaka den gröna plastfickan med barnets namn på också.

Som ni märker är krysslistan mycket viktig. Bakom krysslistan finns det ett vanligt vitt papper. Där kan ni skriva om det är något annorlunda för dagen. T ex att ert barn blir hämtat av någon annan än er, ett telefonnummer, om det är några barn som ska gå hem tillsammans osv. Det är bra att också muntligt säga det vid lämning.

Nu hoppas jag att alla får en riktigt härlig helg och är uppvilade till nästa vecka.

Vi ses!

Hälsningar/ Lollo, Marie och Simon



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar