tisdag 10 januari 2017

3A vecka 2

Hej och välkomna tillbaka till en ny termin!

Alla var arbetssugna idag igen. Vi gjorde ett stapeldiagram över olika saker som vi gjort på lovet. Om ni har tid kan ni komma in och titta på tavlan i klassrummet där det sitter. Imorgon onsdag börjar vi med den nya matteboken. Första kapitlet handlar om bråk.

Vi skrev om lovet och nu börjar jag se resultat av att vi jobbat med beskrivande texter. Det var roligt. De fick mycket beröm och vi hade även mycket bra arbetsro.

På SO och NO-lektionerna kommer vi nu arbeta med sådant vi vill visa till lördagen den 28 januari då vi har öppet hus. Barnen kommer att guida er föräldrar och ni får prova på lite av det vi jobbat med och kanske lära er något. Dagen börjar kl.9.00 och kompenseras med att man är ledig måndagen den 30 januari. Sluttiden är ännu inte klar så det får jag återkomma med, troligtvis slutar vi runt kl.12.
Om man behöver vara ledig får man lämna in en ledighetsansökan som vanligt.

Nästa vecka, fredag 20/1, har vi skridskodag på Spånga IP. Vi är där hela skoldagen så alla behöver ha matsäck med sig. Om ni behöver hjälp med matsäck är det bara att säga till, gärna senast onsdag 18/1.

På torsdag delar vi ut nya läxor.
Läsläxa: kapitel 16, "Blåljus och sirener".


Ha en fortsatt trevlig vecka!
Mvh Nina




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar