fredag 10 september 2010

Torsdag och fredag

Dagen igår var full med aktiviteter. På samlingen pratade vi om att vi bor i Bromma/Stockholm/Sverige/Världen. Vi tittade också på världskartan i vilka olika länder som barnen varit i.

Efter lunch var det äntligen dags för det vi pratat om - 6A och 8D kom på besök. Spännande, läskigt men roligt! Barnen delades in i smågrupper och gick runt på tre olika stationer - sagoläsning, spel och bilduppgift. Det var riktigt mysigt att se när förskoleklassens barn kom hand i hand med eleverna från 6:an och 8:an. Vi avslutade med att äta mellanmål tillsammans i våra lokaler. Bilder från eftermiddagen finns i vår fotoram.

Idag har vi varit ute på en fotopromenad och tittat var 5 barn i klassen bor. Vi gick till dem som bor närmast skolan. När vi kom tillbaka var det dags för frukt.
I barnens blå mappar ligger en läxa till nästa vecka. Glöm inte att de blåa mapparna ska ligga i skolväskan.

Även idag efter lunch så var det lite annorlunda. Barnen fick gå på en liten utställning i vårt byggrum där konstnärerna var barnen själva. Konstverken som var utställda var deras sommarminnen. Vi serverade även saft och salta pinnar under minglet.



Trevlig Helg
önskar
Maud, Jenny, Peter

EFTERLYSNING!! David i 2A har blivit av med ett par gymnastikskor - vita/orange, håll ögonen öppna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar