fredag 21 september 2012

Veckobrev

Hej allihop!

Denna vecka har barnen fått arbeta i sin arbetsbok med bokstaven A. De verkade tycka att det var kul att få fortsätta med boken. De har även haft med sig sin första läxa tillbaka till skolan. Vi märkte att barnen tog läxan på allvar och det är roligt.
Fotograferingen gick bra och för de som missade den kommer ett uppsamlingstillfälle lite senare.
Vi har varit på adress promenad även denna vecka. I onsdags gick vi mycket och alla blev trötta. I Torsdags åkte vi buss och det gick mycket smidigare och fortare än vi trodde. Vi berömde barnen efteråt för de var väldigt duktiga både på bussen och på den promenad som blev. Vi var mycket stolta. Nästa vecka går vi på vår sista adress promenad, då vi haft några sjuka.
Idag,fredag har vi pratat mycket om alla adresser vi varit på och satt ut dem på en stor karta i vårt samlingsrum. Vi pratade om vilka olika hus vi sett och vad det finns för andra ställen man kan bo på. Därefter blev det husbygge. Vi lottade grupper, barnen fick olika material att arbeta med och tillsammans fick de komma fram till vilket sorts hus de skulle bygga. Visa grupper tog längre tid på sig och andra kom igång direkt, några röstade. Vi berömde dem för deras olika arbetssätt för alla klarade uppgiften fint.

Nästa vecka är det idrott för första gången! på onsdag behöver alltså barnen ha med sig idrottskläder, idrottsskor och handduk!
Påminner er som inte varit inne på länken och fyllt i era uppgifter att göra det så snart som möjligt.

Trevlig helg!
Salina Jennifer Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar