måndag 14 november 2016

3A vecka 46



Hej!

Vi hade brandövning i tisdags. Alla var snabbt på plats och gjorde som man skulle. Några barn tyckte att det var lite otäckt. Vi hade blivit förvarnade av föräldrar innan så vi var noggranna med information till barnen och att alla visste att det bara var på låtsas för att träna.

Vi har börjat med nya kapitlet i matteboken. Nu blandar vi multiplikation med addition och subtraktion. Idag gick vi igenom uppställning i multiplikation.

På onsdagar ska vi nu ha smågrupper i olika ämnen på elevens val. Barnen har fått välja mellan svenska, matte, NO, bild och dator. Vi arbetar så i fyra veckor. Efter jullovet får man göra nya val.

Bildresultat för tomtarNu är det dags att börja förbereda sig för Lucia-tåget. I år ska vi treor vara med på högstadiets uppträdande som är 7.30 till 8.10 den 13 december. 
Vi ska vara utklädda till tomtenissar. Tomtekläder om man har, annars något rött/grått/svart. Gärna en tomteluva. Strumpor (inga skor). Man får ha någon lykta om man har/vill (batteridrivet ljus). 
Om ni föräldrar vill komma och titta är ni välkomna att sitta längst bak i ljushallen på angivna platser, alternativt på balkongen på angivna platser.
Dörrarna vid Blackebergsvägen och parkeringen stänger 7.20.

Ha en trevlig vecka!
Mvh Nina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar