fredag 25 januari 2013

Veckobrev!

Hej på er!

Nu är det verkligen sjukdomstider. Som minst var det 11 barn en av dagarna under veckan. Några av de som varit här har varit lite snoriga. Tack för att ni är noga med att ha barnen hemma tills de är helt friska, det som går verkar smitta väldigt. Vi har haft både personal och elever sjuka. Idag fredag så har det varit 20 barn här och det är veckans rekord!
Vi får hoppas att alla får en skön och utvilande helg och att alla som är sjuka får tillfriskna så tar vi nya tag på måndag!

Under veckan har vi arbetat med ett nytt kapitel i lyckostjärnan som handlade om känslor. Vi har arbetat med arbetsområdet Klockan. Vi pratade om läxan som de gjort och sedan har de fått tillverka en egen klocka. Eftersom de saknats ungefär hälften av klassen vid dessa tillfällen så kommer vi göra allt detta med nästa halva av gruppen vid ett passsande tillfälle , troligen måndag och övriga får fortsätta att arbeta kring klockan.

Vi har fortsatt att prata med barnen om vilket mål det vill välja för vårterminen och utvärderat höstens mål. Barnen har fått fylla i bokstäver som saknas, räkna ljud och skriva ord. De har även arbetat med mattemåla.

På idrotten lekte vi lite lekar och spelade fotboll. På vår utedag hade vi planerat att gå till Björklundhage men eftersom det blev så kallt så bestämde vi oss för att gå ut direkt på morgonen och hålla oss nära skolan. Vi gick in tidigare och åt frukt inne. Förhoppningsvis så blir det av att gå till Björklundshage under nästa vecka.

Idag, fredag har vi arbetat med ipads och övningar kring klockan. Dessutom har vi haft massege saga och det varit storröris i ljushallen.

Trevlig helg!
Salina Jennifer Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar