fredag 26 april 2013

Veckobrev!

Hej!

Denna vecka har vi börjat med arbetsområdet pengar. Vi har pratat om våra olika mynt och sedlar och vi har även hunnit räkna en del. Till nästa vecka ska barnen få en liten affär uppsatt så att de kan leka att de går och handlar.
Vi har arbetat i matteboken och gjort bokstaven Y. En grupp fick träna läsning och läsförståelse, resterande får arbeta med språkgrupperna nästa vecka. På idrotten lekte vi ambulanskull och spökboll.
Torsdagen som är vår utedag blev det strålande väder och vi t.o.m. läste ute. Dessutom var det ju vernissage så barnen lekte ute även på eftermiddagen. Tack för den fina uppslutningen!
Idag var det dags för utflykt igen. Pantomimteater och därefter lunch och lek i vasaparken. Utflykten var uppskattad av barnen. De skrattade mycket under föreställningen och framme i parken var de sugna på sin  matsäck. Däefter blev det mycket lek tillsammans med FB.

För att avsluta vårt tema med kroppen så har vi bokat en föreställning nästa fredag på Cosmonova. Det blev klart igår och därför är vi lite sena med den infon. Alltså gäller samma sak även nästa fredag 3/5, lunchmatsäck och att barnen är här 8.15 senast! Vi kommer bara ha ett kort upprop och därefter klä på oss och gå till Tunnelbanan som går 8.38.

Trevlig helg!

Salina Jennifer och Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar