torsdag 8 september 2011

onsdag + torsdag

Igår var vi iväg till gymnastiksalen och tittade runt. Vi gick igenom vilka regler som gäller där och att de nästa vecka ska ha med sig gymnastikkläder, skor och handduk. Det kommer att vara jag och Anneli H som jobbar med tvåorna som har gymnastiken.
Vi visade även barnen portfoliopärmen och försökte förklara vad portfolio är- det blir mer repetition om det senare. Några barn hann med att skriva/rita sitt mål för terminen.
Idag har vi pratat om att vara en bra kompis och i två grupper har vi jobbat fram kompisregler. Vi kommer att sammaställa dom och barnen kommer att få ett eget ex. Nu har drygt halva klassen skrivit/ritat sitt mål för terminen.
Imorgon startar vi dagen med en promenad. Kl.8.15 är det uppställning på innergården och när alla barn fått på sig västar går vi iväg. Vi kommer att gå runt och titta var några barn i klassen bor.
Vi vill påminna er att fylla på med extra kläder och även att märka barnens kläder. Det är hopplöst för oss att tömma torkskåpet när det mesta är omärkt och många barn inte är säkra på vad de hade på sig.

Idag stänger fritids 15.45!
Hälsningar
Maud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar