fredag 30 september 2011

StorRöris

Härligt med en rask morgonpromenad så att man vaknar till så här på fredagmorgonen. Vi gick en runda i Blackeberg och tittade bla på var ett barn bor.
När vi kom hem jobbade vi med efternamn och adress. De flesta barnen är nu säkra på vilken gata och vilket nummer de bor på men några behöver träna lite mer. Efternamnen var de duktiga på! Barnen färglade och dekorerade en brevlåda som de skrev sitt efternamn på och nummret de bor på. Finns uppsatta i korridoren - se högerspalten på bloggen.
Efter frukten var det StorRöris i ljushallen för hela F-2. Fyra barn från tvåorna ledde alla andra barnen från scenen. Uppskattat och roligt!
Innan lunch målade några barn sina bildmappar.
Nu är barnen påväg till Blackebergsparken. Härligt, solen skiner!

På onsdag nästa vecka kommer vi att ha en trygghetseftermiddag - kl. 12.30-14.30 - tillsammans med två klasser, 4B och 7D. Om ni behöver hämta under den här tiden så går det bra - vi kommer att hålla till i vårt klassrum.
På fredag har vi målardag med FB efter morgonpromenaden. Det är bra om barnen har oömma kläder då eftersom vi inte har förkläden för två klasser.

Trevlig Helg!
önskar
Maud, Jenny, Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar